Social media, een onderwerp waar veel ondernemers weinig tijd voor hebben. Ze zijn immers bezig om hun bedrijf te runnen. Een communicatie-adviseur is bij de meeste mkb bedrijven niet aanwezig en dus wordt er vaak niet veel mee gedaan. Studio Karlijn helpt mkb’ers met het ontwikkelen van goede content voor social media pagina’s. Op deze manier doet ieder waar hij/zij goed in is.

 

Inrichten

Inrichten

Studio Karlijn start met het inrichten van de bedrijfspagina’s. Het toevoegen van bedrijfsinformatie zoals contactinformatie, website en openingstijden. Daarnaast het toevoegen van beeldmateriaal zoals een logo als profielfoto en een omslagfoto die een goed beeld geeft over het bedrijf.

Onderhouden

Onderhouden

Studio Karlijn creëert en ontwikkelt wekelijks nieuwe content en plaatst deze op specifieke tijdsstippen. Voorafgaand maken we een online strategie voor uw bedrijf. Wat wilt u met social media voor uw bedrijf wilt gaan bereiken, meer conversie? Meer interactie? Betere vindbaarheid? Op die manier wordt er een strategie bedacht die aansluit bij jouw online marketingdoelen en aanslaat op de behoefte van jouw doelgroep.

Monitoren

Monitoren

Statistieken over de pagina's geven ons inzicht in het gedrag van de doelgroep. Op die manier kunnen we de content nog beter aanpassen op de behoefte van de doelgroep. Daarom houden we deze statistieken goed in de gaten en vertalen we deze naar bruikbare informatie voor uw bedrijf.

Adverteren

Adverteren

Elk platform biedt een mogelijkheid tot adverteren. Het voordeel van adverteren via social media: gericht targeten, interactie met uw doelgroep, meer traffic, leads en conversies en het vergroten van de vindbaarheid.

 

 

Meer informatie? Neem contact op!