Even snel iets opzoeken, we doen het allemaal. Het belang van een goede, duidelijke en snelle website is groot! Het is het visitekaartje of verkooppunt voor jouw bedrijf. Beschikbaar, 24/7 bereikbaar voor jouw bedrijf.

 

WordPress website design

Een snelle, passende, responsive website voor jouw bedrijf. Goed leesbaar op zowel computer als mobile/tablet. We bouwen de website aan de hand van WordPress. Dit is wereldwijd het meest gebruikte CRM systeem. Met WordPress hebben we de mogelijkheid om iedere website van een uniek en mooi design te voorzien, in de huisstijl van het bedrijf. Het grote voordeel van WordPress; na de oplevering van de website is het heel makkelijk om zelf de website bij te werken en aan te passen.

 

Optimalisatie Google

Om op Google goed vindbaar te zijn maken we gebruik van SEO, SEA, conversie optimalisatie en web analytics. Dit zetten we in om de gewenste doelen te behalen. Voorbeelden van doelen kunnen zijn: meer klanten naar de website krijgen of bijvoorbeeld zorgen dat klanten contact met jouw bedrijf opnemen. Wij zorgen voor effectieve campagnes en advertenties, alles voor het gewenste resultaat.

 

 

Meer informatie? Neem contact op!